Splošni pogoji

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Havana Cafe – Željko Jovanovič s.p.

Splošni pogoji

Splošni pogoji spletne strani havanacafe.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, Zakonom o varstvu osebnih podatkov, s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine havanacafe.si, pravice in obveznosti trgovine in uporabnika ter urejajo poslovni odnos med prodajalcem (Havana Cafe – Željko Jovanovič s.p.) in kupcem.

Naročilo

Naročilo je zaključeno, ko uporabnik izbere izdelke in odda naročilo (to naredi s klikom na gumb »Zaključi nakup«). S tem uporabnik prejme elektronsko sporočilo s podrobnostmi naročila in tako je pogodba o nakupu izdelkov med prodajalcem in kupcem sklenjena. Naročilo se pošlje v skladu z dobavnim rokom.

Plačilo

Plačilo je možno po predračunu ali po povzetju. Za plačilo po predračunu, uporabnik uporabi podatke iz elektronskega sporočila, ki ga je prejel ob potrditvi nakupa. Prodajalec kupcu izda račun na elektronskem ali tiskanem mediju.

Odstop od nakupa

Potrošnik ima pravico, da v petnajstih dneh prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Izdelke pa mora vrniti v roku tridesetih dni po obvestilu o odstopu. Stroške vrnitve izdelkov nosi kupec. Artikli morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Prodajalec kupnino vrne kupcu na njegov bančni račun v roku tridesetih dni.

Dobavni rok

Dobavni rok za izdelke na zalogi je 5-7 delovnih dni.

Dostava

Dostavo izvaja Pošta Slovenije, strošek dostave znotraj Republike Slovenije je 3 €.

Osebni prevzem je možen v Aero Clubu Havana vse dni v letu od 5:30 do 24:00ure.

Cene

Cene izdelkov so zapisane v Evrih in vsebujejo DDV, veljajo do preklica. Cene v spletni trgovini se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Slike posameznih izdelkov so lahko simbolične in vedno ne odražajo dejanskega stanja.

Varstvo osebnih podatkov

Prodajalec se zavezuje k trajnemu varovanju osebnih podatkov uporabnika. Vsi podatki o uporabnikih, pridobljenih preko spletne strani havanacafe.si, bodo uporabljeni izključno za potrebe poslovanja in pošiljanja promocijskega materiala. Osebni podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Z uporabo obrazcev v spletni trgovini uporabnik potrjuje, da je seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja. Z oddanim naročilom uporabnik potrjuje, da se strinja s splošnimi pogoji poslovanja.

Pritožbe in spori

Ker spoštujemo veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov se trudimo zagotavljati učinkovit sistem obravnavanja pritožb, ter se trudimo vse spore rešiti sporazumno.